Ga naar inhoud

Wij zijn Grip5

Gepassioneerd

7 Dagen in de week, 24 uur per dag in binnen- en buitenland wordt Grip5 ingezet bij oefeningen, trainingen en opleidingen in het veiligheidsdomein.  Professionals die kennis en (jarenlange) ervaring hebben op het gebied van diverse (medisch/tactische) hulpverleningsprotocollen zorgen voor een waardevolle toevoeging.

De Grip5 professionals zijn gepassioneerd, oplossings- en klantgericht en staan of hebben met beide benen in de klei gestaan. Liefde voor het vak en hun omgeving zorgt ervoor dat zij het uiterste halen uit zichzelf en de mensen om hen heen.

Dit viel ook de organisatie van de eRIC op. In 2021  is Grip5 gevraagd een terreur skillslab te ontwikkelen. Dit bleek de best bezochte activiteit op de beurs geweest te zijn, met ruim 350 bezoekers per dag! Nu is voor 2024 Grip5 wederom gevraagd om zitting te nemen in de organisatie van de eRIC2024 (expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing) met als doel het bepalen van thema en invullen van dit grote multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Een hele eer!

Relaties vertellen

Integere bedrijfscultuur

Grip5 streeft ernaar een omgeving te creëren waarin diversiteit en rechtvaardigheid niet alleen aanwezig zijn, maar een inherent onderdeel zijn van wie we zijn en wat we doen. Een plek waar iedereen – ongeacht ras, genderidentiteit, geaardheid, achtergrond en situatie – zich veilig, gehoord en gewaardeerd voelt. Dat is wat Grip5 sterker, slimmer en meelevender maakt. 

Grip5 leidt haar medewerkers op en houdt hun kennis up-to-date. Interne trainingsdagen, learning on the job, kwartaalportfolio's inleveren; het hoort er allemaal bij.

Hard werken moet beloond worden. Daarom organiseert Grip5 voor haar medewerkers fun- en sportdagen en sponsort Grip5 diverse organisaties en activiteiten in Nederland.

Work hard, play hard!

Persoonlijk betrokken

Binnen Grip5 zijn we persoonlijk betrokken bij iedere opdracht. We leveren kwaliteit en maatwerk! Grip5 gelooft in verbinding: professionals leren het beste van én met elkaar. Bovendien denken we altijd mee, zodat we samen de opleiding kunnen wegzetten die kwalitatief hoogstaand is. 

Grip5 houdt zijn professionals up-to-date, zodat zij kwaliteit blijven leveren op het hoogste niveau. 

Iedere opdracht, ieder doel is anders. Op basis van het gewenste doel selecteert Grip5 de juiste professional op de juiste plaats. Grip5 kent zijn medewerkers goed en weet exact wie, waar, wanneer bij een bepaalde opdracht ingezet kan worden. Dat betekent, dat we onderling snel kunnen schakelen en kunnen inspringen op mogelijke wijzigingen die vooraf niet ingeschat waren.

Ready for some action?