Ga naar inhoud

Wat anderen zeggen

Peter Butter, Brandweer Amsterdam-Amstelland

Peter Butter, officier van dienst bij de brandweer Amsterdam-Amstelland, vertelt hoe het is om met Grip5 samen te werken.

Mattie Matiase, Nationale Politie

Mattie Matiase, adviseur van de politie Amsterdam, vertelt over zijn ervaring met het werken met acteurs van Grip5.

Logo en titel Ministerie van Defensie

"Realistische scenario’s met trauma-acteurs van Grip5. De net echt lijkende verwondingen en het professionele optreden hebben bijgedragen om de diverse scenario’s tot een succes te maken. We blijven gebruik maken van de expertise van Grip5." 

“Samengewerkt met Grip5 bij een grootschalige samenwerkingsoefening. Het fijne van deze organisatie is dat ze ook aan de voorzijde meedenken in het scenario en wat hun hierin kunnen betekenen. We hebben mede dankzij Grip5 een geslaagde oefening gedraaid.”

Logo Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland

"Grip5 levert professionele trauma-acteurs, allen met een gedegen (medische scholing). Door het juiste tegenspel worden oefenscenario’s realistischer en kan er beter geoefend worden richting echte praktijksituaties. Grip5 is goed bereikbaar (ook op niet werkdagen) en komt gemaakte afspraken na. Fijn!"

Logo Bocas

"Grip5 huren wij in om trauma-acteurs te leveren bij grotere en complexere brandweeroefeningen. Specialiteit van trauma-acteurs zijn het zeer realistisch simuleren van zware verwondingen. Daarnaast waardeer ik hun flexibiliteit en meedenkende mentaliteit ten zeerste." 

Logo Veiligheidsregio Limburg-Noord

"Tot op heden hebben we nog niet zulke meewerkende en “positieve slachtoffers” gehad. Wat een genot om mee samen te werken! Grip5 verstaat als geen ander de kunst van realistisch oefenen in een veilige omgeving. Professioneel en uitermate deskundig, een feest om mee te werken.”

Logo Nederlandse Brandwonden Stichting

"De trauma-acteurs grimeren realistisch aan de hand van scenario’s. Ze spelen een actieve rol in de ongevalssituaties en vol overtuiging laten ze spel en werkelijkheid in elkaar overvloeien. De samenwerking met Grip5 is een waardevolle bijdrage. Grip5 is flexibel en levert maatwerk."

België en Nederland houden grootschalige medische oefening

NPO Goedemorgen Nederland doet verslag van training met trauma-acteurs